Zoeken
Nieuw in Rainbow - januari
De eerste boeken van 2024 zijn er alweer! Check nu wat er deze maand in Rainbow verschijnt. 

Nieuw in Rainbow - januari

Gepubliceerd op 9 januari, 2024 om 10:23, aangepast op 9 januari, 2024 om 10:34

Druk bezig met je goede voornemens? Optimaliseer je geestelijke gezondheid met het onmisbare handboek van TikTok-sensatie Dr. Julie, gevuld met geheimen van een therapeut. Met haar eenvoudige maar deskundige adviezen helpt ze je met verschillende problemen om te gaan. Van het omgaan met angst of kritiek, of vechten tegen een slecht humeur, tot het opbouwen van zelfvertrouwen, het vinden van motivatie of leren jezelf te vergeven; dit boek behandelt de alledaagse problemen die ons allemaal aangaan en biedt gemakkelijke, praktische oplossingen die je leven kunnen veranderen.

Fan van Agatha Christie? In De moord op Windsor Castle kruipt koningin Elizabeth II in de rol van Miss Marple. Windsor Castle 2016, de aanloop naar de negentigste verjaardag van de koningin verloopt rustig, totdat een gast van prins Philip dood wordt aangetroffen in een kasteelkamer. De koningin laat het onderzoek over aan de professionals - totdat deze haar trouwe dienaren als verdachten aanwijzen. Terwijl ze haar koninklijke taken vervult, begint ze een schaduwonderzoek.

Spanning, mysterie, cultuur, geschiedenis en veel sfeer: in De stilte van de witte stad staat een moordenaar op het punt de gevangenis te verlaten, als de misdaden weer beginnen. Een jonge inspecteur wil niets liever dan meer moorden voorkomen, maar een recente tragedie in zijn eigen leven maakt het hem moeilijk om deze zaak te behandelen als alle andere. De tijd begint te dringen en de dreiging wordt alsmaar sterker: wie volgt?

Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelandsmeisje van had gedroomd - aanzien, fortuin, moederschap, haar grote liefde. En ze was het ook bijna allemaal weer kwijtgeraakt. Ze had die dag echter ook nog veel voor zich, zoals een nieuw gezin en een toekomst als officiële prinses, als Russische gravin en als peetmoeder van de latere koningin Beatrix. De Amerikaanse prinses is een reconstructie van een weids en fascinerend leven.

Boeken
SJ Bennett - De moord op Windsor Castle
SJ Bennett

'Een van de beste boeken van het jaar.' The Guardian

Julie Smith - Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?
Julie Smith

Alle vaardigheden om de ups & downs van het leven te doorstaan: Dr. Julie Smith hielp online al miljoenen mensen hun mentale gezondheid te optimaliseren.

Eva García Sáenz de Urturi - De stilte van de witte stad
Eva García Sáenz de Urturi

Spanning, mysterie, cultuur, geschiedenis en veel sfeer: een aanrader voor alle Zafo´n liefhebbers die ook van thrillers houden

Annejet van der Zijl - De Amerikaanse prinses
Annejet van der Zijl

Schitterend beschreven, zoals alleen Annejet van der Zijl dat kan, over het leven van Allene Tew

Meer actueel
Nieuw in Rainbow - oktober 2023

Nieuw in Rainbow - oktober 2023

Er zijn weer nieuwe boeken! Kijk snel wat er deze maand in Rainbow verschijnt.

Lees meer »

Circe, de mythologische heks

Circe, de mythologische heks

Een prachtige hervertelling van de klassieke mythologie

Lees meer »

Quiz: ontdek jouw perfecte zomerboek

Quiz: ontdek jouw perfecte zomerboek

Een goed boek mag natuurlijk niet ontbreken in je koffer deze zomer. Met deze quiz helpen we je om de perfecte match te vinden. Vul je vakantievoorkeuren in en ontdek jouw ideale zomerboek! 

Lees meer »

Geef een Rainbow cadeau

Geef een Rainbow cadeau

Het is weer die tijd van het jaar: Sinterklaas is in het land, de schoenen worden gezet, en ook kerst staat alweer snel voor de deur. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus!⁠

Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws