Nieuws

Piranesi reading guide

Onlangs verscheen Piranesi van Susanna Clarke in Rainbow. Een bijzonder en intrigerend boek, dat best uitdagend kan zijn om te lezen. We helpen je een stukje op weg met een reading guide! Bio auteur   Susanna Clarke (1959) is de auteur van de roman Jonathan Strange & Mr. Norrell, die werd genomineerd voor de Man Booker Prize, in 34 landen in vertaling verscheen, werd verfilmd en waarvan wereldwijd meer dan vier miljoen…

Rainbow gift guide 2022

Het is weer die tijd van het jaar: Sinterklaas is in het land, de schoenen worden gezet, en ook kerst staat alweer snel voor de deur. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus!⁠

7 boeken die je meenemen naar een andere tijd

Oktober is de Maand van de Geschiedenis, het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Samen houden we de mooiste, belangrijkste en meest aangrijpende verhalen uit ons verleden in leven. Doe je ook mee? Wij tippen je 7 van onze mooiste geschiedenisboeken om deze maand te lezen.            

Rainbow najaar 2022: de nieuwe catalogus

Dit najaar verschijnt er weer een veelzijdig aanbod Rainbows. Zo hebben we twee toptitels van Agatha Christie en wordt onze serie Engelse klassiekers uitgebreid met De abdij van Northanger van Jane Austen. De mooiste fictie is er van o.a. Adam Silvera, Kluun en Daniel Cole, en er is natuurlijk ook non-fictie als O, Louis van Hugo Borst en Ooit aten we dieren van Roanne van Voorst. Bekijk hieronder de volledige catalogus:

Back to school met de leukste Rainbows

September is aangebroken: de vakantie is voorbij en de schoolboeken mogen weer tevoorschijn komen. Misschien zit je zelf weer in de schoolbanken of heb je schoolgaande kinderen die met hun neus in de boeken zitten. Wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste, leerzaamste en mooiste boeken voor het nieuwe schooljaar. Veel leesplezier!