Zoeken
Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink

Sinds ik niet meer drink

Evi Hanssen

Een ontwapenend relaas van 500 dagen zonder alcohol
Sinds ik niet meer drink

Evi Hanssen

Een ontwapenend relaas van 500 dagen zonder alcohol
Bestel nu
Omschrijving

Vanuit een verlangen naar controle, soberheid en een gezonder leven besliste Evi Hanssen geen druppel alcohol meer te drinken. Gedurende 500 dagen hield ze een dagboek bij waarin ze openhartig en honderduit vertelt over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt. Haar keuze om geestrijke dranken af te zweren heeft niet alleen fysieke gevolgen, het heeft ook een effect op haar vriendschappen, haar relatie, haar werk en haar zelfbeeld. Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit wie ze nu precies is zonder dat gezellige glas in de hand.

Quotes
Algemeen Dagblad
'Een verzameling eerlijke en pijnlijk herkenbare verhalen.'
Evi Hanssen
Auteur

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid en columniste in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en de boeken Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen. Sinds ik niet meer drink werd een bestseller in Nederland en België.

Details
Paperback: Sinds ik niet meer drink - Evi Hanssen
ISBN: 9789041715265
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-08-2023
Prijs: € 10,00
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers Belgie N.V. Rainbownummer: 1509 NUR: 770 - Psychologie THEMA: Gezondheid, ziekte en verslaving: sociale aspecten THEMA: Dagboeken, brieven en tijdschriften THEMA: Waargebeurde verhalen: algemeen THEMA: Omgaan met drugs- en alcoholproblemen BISAC: SELF-HELP / Substance Abuse & Addictions / Alcohol
Meer boeken
Else-Marie Eerenbeemt - De liefdesladder
Else-Marie Eerenbeemt
Emily Esfahani Smith - De kracht van betekenis
Emily Esfahani Smith
Rangan Chatterjee - Voel je beter in 5
Rangan Chatterjee
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws