Zoeken
Nieuw in Rainbow - december
Het is weer zover: er zijn nieuwe boeken! Kijk snel wat er deze maand op de planken verschijnt.

Nieuw in Rainbow - december

Gepubliceerd op 5 december, 2023 om 09:36, aangepast op 5 december, 2023 om 09:39

Louisa May Alcotts klassieker Little Women is geliefd bij jong en oud. Miljoenen lezers van over de hele wereld leefden al mee met de lotgevallen van de lieftallige Meg, kwetsbare Beth, lichtelijk verwende Amy en natuurlijk de getalenteerde tomboy Jo die anderhalve eeuw na haar literaire geboorte nog steeds talloze schrijfsters en andere vrouwen inspireert.

In Marionet, het ijzingwekkend spannende vervolg op Daniel Cole's Ragdoll, krijgt rechercheur Emily Baxter te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt. Er wordt een lichaam gevonden dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen aan draden als bij de Ragdoll-moorden. Dit keer ligt het lichaam echter aan de andere kant van de wereld, en is het woord LOKAAS in de borst gekerfd. 

Een ongewoon huwelijk is een eigentijdse, briljante en ontroerende roman over onvoorwaardelijke liefde en de complexiteit van relaties. Celestial en Roy zijn jong, verliefd en pas getrouwd. Ze zijn net aan het wennen aan de routine van hun leven samen als Roy wordt gearresteerd en veroordeeld tot twaalf jaar cel voor een misdaad waarvan Celestial weet dat hij die niet heeft gepleegd. Wrong race, wrong place.

Ik wil je laten weten dat we er nog zijn is het meeslepende en diep ontroerende verhaal van vier generaties die leven in de schaduw van de Holocaust. Vier generaties overlevenden, verhalenvertellers en bewaarders van herinneringen, vastbesloten het verleden levend te houden en het leven maximaal te leven.

Meer actueel
Nieuw in Rainbow - september 2023

Nieuw in Rainbow - september 2023

Er zijn weer nieuwe boeken! Kijk snel wat er deze maand in Rainbow verschijnt.

Lees meer »

Zo geef je zin aan je leven in een wereld die geobsedeerd is door geluk

Zo geef je zin aan je leven in een wereld die geobsedeerd is door geluk

In De kracht van betekenis stelt Emily Esfahani Smith dat we het verkeerde doel hebben nagejaagd. Niet geluk, maar betekenis maakt het leven de moeite waard. 

Lees meer »

Rainbow zomeractie: 16 titels nu maar €6,95!

Rainbow zomeractie: 16 titels nu maar €6,95!

Elke zomer heeft een verhaal! Haal de leukste Rainbows nu voor een prikje in huis.

Lees meer »

Geef een Rainbow cadeau

Geef een Rainbow cadeau

Het is weer die tijd van het jaar: Sinterklaas is in het land, de schoenen worden gezet, en ook kerst staat alweer snel voor de deur. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus!⁠

Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws