Zoeken
Marion Pauw - Vogeleiland

Vogeleiland

Marion Pauw

Winnaar Gouden Strop 2022
Vogeleiland

Marion Pauw

Winnaar Gouden Strop 2022
Bestel nu
Omschrijving

Op haar vijftiende liep Marianne van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole nog steeds met het trauma van haar verdwijning. Ze besluit om alles achter zich te laten en naar Spanje te verhuizen. Maar ook daar kan ze niet aan het verleden ontsnappen. Een bijzondere verschijning doet de hoop dat haar zus nog leeft oplaaien en leidt haar naar het onbewoonde Vogeleiland.

Quotes
Elvin Post
'Een claustrofobisch spannende thriller.'
Loretta Schrijver
'Een thriller die je aan het denken zet over vrijheid en onafhankelijkheid.'
Trouw
'Spannend boek over raadselachtige vermissing. Pauw levert een huzarenstukje af.'
Susan Smit
'Pas als je Vogeleiland uit hebt, kun je weer rustig slapen.'
Juryrapport de Gouden Strop
'Vogeleiland is geschreven door een auteur die de lezer weet mee te slepen in een geschiedenis die onschuldig begint maar steeds luguberder wordt. Een boek dat de juryleden in één ruk uitlazen, dat een fraaie spanningsboog heeft en door de originaliteit van het verhaal zich lastig laat voorspellen.'
Marion Pauw
Auteur

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Details
Paperback: Vogeleiland - Marion Pauw
ISBN: 9789041714930
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-07-2023
Prijs: € 10,00
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. Rainbownummer: 1505 NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Omgaan met dood en verlies THEMA: Ca. 1980 tot ca. 1989 THEMA: C 2020 tot c 2029 THEMA: Nederland THEMA: Malaga: Bezienswaardigheden BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Psychological
Actueel
10 bijzondere famileverhalen voor de Boekenweek

10 bijzondere famileverhalen voor de Boekenweek

Het is Boekenweek! Speciaal voor het thema 'in de familie' hebben wij 10 bijzondere, aangrijpende en hartverwarmende familieverhalen op een rijtje gezet. Lees meer »

De ultieme boeken gift guide!

De ultieme boeken gift guide!

Het is weer die tijd van het jaar: Sinterklaas is in het land, de schoenen worden gezet, en ook kerst staat alweer snel voor de deur. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus!⁠ Lees meer »

De leukste boeken voor in je koffer

De leukste boeken voor in je koffer

Je vakantie is niet compleet zonder een goed boek in je koffer! Dit zijn de leukste Rainbows om deze zomer te lezen.  Lees meer »

Meer boeken
Daniel Cole - Marionet
Daniel Cole
Wouter Laumans & Marijn Schrijver - Mocro Maffia
Wouter Laumans & Marijn Schrijver
Cilla Börjlind - Springvloed
Cilla Börjlind
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws