Zoeken
Saskia Noort - Bonuskind

Bonuskind

Saskia Noort

'Een verhaal dat je het liefst in één ruk uitleest. Een puike thriller.' De Telegraaf
Bonuskind

Saskia Noort

'Een verhaal dat je het liefst in één ruk uitleest. Een puike thriller.' De Telegraaf
Bestel nu
Omschrijving

De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in, ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger. Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. Met alle gevolgen van dien.

Saskia Noort
Auteur

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Details
Paperback: Bonuskind - Saskia Noort
ISBN: 9789041715579
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 02-07-2024
Prijs: € 11,00
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Verhalend thema: dood, rouw, verlies THEMA: Uit elkaar gaan en scheiding: advies en kwesties BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Michael Robotham - Leven of dood
Michael Robotham
Daniel Cole - Ragdoll
Daniel Cole
Cilla Börjlind - Springvloed
Cilla Börjlind
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws