Zoeken
Peter van Straaten - Nog iets te vieren?

Nog iets te vieren?

Peter van Straaten

Moet jij niet dansen?
Nog iets te vieren?

Peter van Straaten

Moet jij niet dansen?
Bestel nu
Omschrijving

Of het nu Pasen, Kerstmis of carnaval is, de verjaardag van oma of gewoon een bedrijfsborrel; in deze nieuwe themabundel maakt Peter van Straaten van iedere situatie een feest voor de lezer.

Peter van Straaten
Auteur

Peter van Straaten (1935-2016) volgde het gymnasium in Arnhem en studeerde daarna aan de Kunstnijverheidsschool te Amsterdam. Zijn carrière begon in 1958 bij Het Parool als reportagetekenaar; later verschenen in deze krant onder andere zo'n 7000 afleveringen van de geliefde strip Vader en zoon. Ook zijn geschreven feuilleton Agnes was sinds 1968 populair bij een groot publiek. Van 1969 tot 2014 verscheen iedere week een politieke prent van zijn hand in Vrij Nederland en tekende hij later ook wekelijks voor de Volkskrant, tot augustus 2016. Sinds 1994 verschijnt jaarlijks Peters Zeurkalender, al jaren onmisbaar in menig Nederlands huishouden.Voor zijn werk werd Van Straaten onder andere onderscheiden met de Gouden Ganzenveer, de Jacobus van Looy-prijs en vijfmaal met de Inktspotprijs. In 2011 ontving hij een eredoctoraat van de Universiteit Leiden vanwege de wijze waarop zijn cartoons het menselijk gedrag inzichtelijk maken.

Details
Gebonden: Nog iets te vieren? - Peter van Straaten
ISBN: 9789041712202
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 25-10-2016
Prijs: € 12,50

Bestel

Originele Uitgever: Uitgeverij De Harmonie B.V. Rainbownummer: 1211 NUR: 360 - Strips THEMA: Stripcartoons BISAC: HUMOR / Form / Comic Strips & Cartoons
Meer boeken
Peter van Straaten - Moeten we vaker doen
Peter van Straaten
Peter van Straaten - Hoe was je dag schat?
Peter van Straaten
Peter van Straaten - Hoezo oud?
Peter van Straaten
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws