Agatha Christie challenge

Agatha Christie challenge

 

Geheel volgens de traditie ‘A Christie for Christmas’ verschenen er in december 2021 twee boeken van Agatha Christie in Rainbow. Wij hebben enorm genoten van Moord in de Oriënt-Expres en we lezen het dan ook graag samen met jou! Doe mee met de Agatha Christie Challenge en ontrafel het mysterie van haar beroemdste boek.

 

Koop of bestel het boek bij jouw favoriete boekhandel en volg de opdrachten op het treinkaartje. Hou ook de speciale Agatha Christie krant erbij voor extra informatie over de auteur en over de trein. Gebruik de hashtag #christiechallenge voor al je posts over de challenge.

 

Als Hercule Poirot vanuit Istanbul met de Oriënt-Expres naar Engeland terugkeert, verwacht hij een rustige reis. Maar rond middernacht strandt de trein in de sneeuw en de volgende ochtend blijkt een van de passagiers op een gruwelijke manier te zijn vermoord. Poirot vindt bij het ondervragen van zijn medepassagiers zo veel tegenstrijdige aanwijzingen, dat hij algauw vermoedt dat dit de meest wonderlijke moordzaak uit zijn carrière zal worden.

 

 

Materiaal

Klik hier voor de speciale Christie krant

Klik hier voor het treinkaartje met opdrachten

Klik hier voor het Instagram story template met verdachtenlijst

 

Mails

Agatha Christie challenge mail 1: Welkom aan boord van de Oriënt-Expres

Agatha Christie challenge mail 2: Wie is jouw hoofdverdachte?

Agatha Christie challenge mail 3: Het mysterie is opgelost