Zoeken
Emma Cline - De gast

De gast

Emma Cline

Een verhaal dat je het liefst in één ruk uitleest. Een puike thriller.' De Telegraaf
De gast

Emma Cline

Een verhaal dat je het liefst in één ruk uitleest. Een puike thriller.' De Telegraaf
Bestel nu
Omschrijving

De zomer op Long Island is bijna voorbij en Alex heeft haar verleden al die tijd verborgen kunnen houden. Tot ze tijdens een etentje met haar sugardaddy Simon de fout ingaat en ze niet meer welkom is. Alex besluit in de buurt te blijven, zwerft rond tussen de grote, omheinde villa's en geeft zich uit voor iemand anders, terwijl ze zich vastklampt aan het idee van een weerzien met Simon. Ondertussen begint haar ex Dom haar online lastig te vallen. In deze droomachtige omgeving verliest Alex de realiteit langzaam uit het oog.

Emma Cline
Auteur

Emma Cline (1989) is schrijver van romans en korte verhalen. Ze debuteerde in 2016 met De meisjes, dat een internationaal succes werd en waarmee ze de Shirley Jackson Award won. Het werd genomineerd voor de National Book Critics Circle Award, de Los Angeles Times Book Prize en de First Novel Prize. Haar verhalen verschenen onder andere in The New Yorker en Granta. Met haar verhaal 'Marion', dat in The Paris Review verscheen en ook in haar verhalenbundel Daddy is opgenomen, won ze de Plimpton Prize.
De gast is haar langverwachte tweede roman.

Details
Paperback: De gast - Emma Cline
ISBN: 9789041715708
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 02-07-2024
Prijs: € 11,00
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Literary
Meer boeken
Joseph Roth - Radetzkymars
Joseph Roth
Tayari Jones - Een ongewoon huwelijk
Tayari Jones
Susanne Clarke - Piranesi
Susanne Clarke
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws