Zoeken
Graeme Simsion - Het Rosie project

Het Rosie project

Graeme Simsion

Meer dan 300.000 exemplaren verkocht
Het Rosie project

Graeme Simsion

Meer dan 300.000 exemplaren verkocht
Bestel nu
Omschrijving

De autistische Don Tillman is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina's tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden. Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader - een zoektocht waar Don haar misschien bij zou kunnen helpen.

Graeme Simsion
Auteur

Graeme Simsion (1956) brak door met de internationale bestseller Het Rosie Project. Met zijn vrouw Anne Buist, ook schrijver, maakte hij de tocht van Cluny naar Santiago de Compostela, en ze besloten samen een roman te schrijven over deze ervaring.

Details
Paperback: Het Rosie project - Graeme Simsion
ISBN: 9789041715838
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 14-03-2024
Prijs: € 11,00
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Luitingh - Sijthoff B.V. NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Humoristische fictie THEMA: Melbourne BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Family Life
Meer boeken
Simon Stranger - Blijf hun namen noemen
Simon Stranger
Virginia Woolf - Naar de vuurtoren
Virginia Woolf
Susanne Clarke - Piranesi
Susanne Clarke
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws