Zoeken
Beth O'Leary - De roadtrip

De roadtrip

Beth O'Leary

Wat er ook gebeurt, deze roadtrip zal niemand ooit vergeten...
De roadtrip

Beth O'Leary

Wat er ook gebeurt, deze roadtrip zal niemand ooit vergeten...
Bestel nu
Omschrijving

Addie en haar zus Deb zijn voorbereid op een epic roadtrip naar een bruiloft in Schotland. Snacks, playlist, route: alles ligt klaar. Eén kleine aanrijding later, en hun Mini heeft opeens drie extra passagiers: Dylan, Addie's ex-vriend; zijn beste vriend Marcus, die meer issues heeft dan een gemiddeld weekblad; en de onbekende Rodney, die niemand eigenlijk kent maar die ook een lift naar de bruiloft nodig had. Wat zal het eerder begeven, de auto of de gespannen vrede tussen de passagiers?

Beth O'Leary
Auteur

Beth O'Leary woont en werkt in Londen. Net als Tiffy werkte zij bij een uitgeverij, maar inmiddels is ze fulltime schrijver. The Flatshare is een internationaal succes en is nu ook te zien als tv-serie.

Details
Paperback: De roadtrip - Beth O'Leary
ISBN: 9789041715791
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 04-06-2024
Prijs: € 11,00
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: VBK|Media B.V. NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Hedendaagse levensstijl fictie THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Verhalend thema: liefde en relaties THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women
Meer boeken
Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood
Jane Smiley - Een winter in Parijs
Jane Smiley
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws