Zoeken
Jennifer Niven - Ademloos

Ademloos

Jennifer Niven

Een pageturner over een eerste liefde, een eerste keer en een eerste gebroken hart.
Ademloos

Jennifer Niven

Een pageturner over een eerste liefde, een eerste keer en een eerste gebroken hart.
Bestel nu
Omschrijving

Nog een week te gaan, dan heeft Claude haar diploma op zak en gaat ze met haar beste vriendin op roadtrip. Het belooft een mooie zomer samen te worden voor ze naar verschillende universiteiten gaan. Maar vlak voor ze kunnen vertrekken, kondigt Claudes vader iets aan dat de vloer onder haar voeten wegslaat. Claude en haar moeder reizen halsoverkop af naar een klein, afgelegen eiland voor de kust van Georgia. Het wemelt er van de insecten, wilde zwijnen en alligators. Er is geen bereik en Claude kent er niemand. Ze vindt het er vreselijk... Tot ze Jeremiah Crew ontmoet, een mysterieuze, knappe jongen, die zo thuis is op het eiland dat hij er bijna één mee is. Ze hebben een onmiskenbare aantrekkingskracht. Beiden weten dat wat ze hebben niet langer zal duren dan deze zomer. Maar soms is één zomer genoeg.

Jennifer Niven
Auteur

Jennifer Niven schreef eerder boeken voor volwassenen. Ademloos is haar derde young adult-boek en gaat over liefde, seks, onzekerheid en liefdesverdriet. Eerder schreef Jennifer Niven Op mijn schouders én Waar het licht is, een wereldwijde bestseller die bekroond werd met de Dioraphte Literatour Prijs 2016 door de vakjury en het publiek. In 2020 werd Waar het licht is verfilmd. Niven woont en werkt in Los Angeles.

Details
Paperback: Ademloos - Jennifer Niven
ISBN: 9789041715371
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 06-02-2024
Prijs: € 10,00
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. Rainbownummer: 1536 NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: echtscheiding THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: emoties, humeur en gevoelens THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Georgia THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Literary
Meer boeken
Ruta Sepetys - Zout van de zee
Ruta Sepetys
Stephanie Garber - Caraval
Stephanie Garber
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws