Zoeken
Beth O'Leary - The Flatshare

The Flatshare

Beth O'Leary

Nu ook te zien als tv-serie
The Flatshare

Beth O'Leary

Nu ook te zien als tv-serie
Bestel nu
Omschrijving

Tiffy is onverwacht vrijgezel, niet heel rijk en heeft snel een flat nodig. Leon draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor een advocaat. De oplossing: ze delen Leons flat. (Of eigenlijk - Leons bed.) Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hun prima. Maar hoeveel kun je écht over iemand weten als je elkaar nog nooit ontmoet hebt...?

Quotes
People
'O'Leary's tedere, grappige debuut is een millennial romantische komedie met een ouderwetse twist: je zult nooit meer op dezelfde manier naar een post-it kijken.'
Marian Keyes
'Je zult het geweldig vinden!'
Bustle
'The Flatshare is onmiskenbaar een romance tussen Tiffy en Leon. Het zal je vlinders in je buik geven en je aan het lachen maken. Maar het is ook een diepe duik in de realiteit van mislukte relaties, en wat er echt voor nodig is om jezelf uit de diepte te graven. Een krachtige kijk op veerkracht en gezonde liefde.'
Hello Magazine
'I LOVE IT! Briljant bedacht, heerlijk warm, grappig geschreven.'
Emily Henry
'Beth O'Leary is dat zeldzame talent dat je in hetzelfde boek aan het lachen, zwijmelen en huilen maakt.'
Beth O'Leary
Auteur

Beth O'Leary woont en werkt in Londen. Net als Tiffy werkte zij bij een uitgeverij, maar inmiddels is ze fulltime schrijver. The Flatshare is een internationaal succes en is nu ook te zien als tv-serie.

Details
Paperback: The Flatshare - Beth O'Leary
ISBN: 9789041714916
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-07-2023
Prijs: € 10,00
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: VBK|Media B.V. Rainbownummer: 1502 NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Hedendaagse levensstijl fictie THEMA: Verhalend thema: liefde en relaties THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Huiselijk geweld BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women
Actueel
De ultieme boeken gift guide!

De ultieme boeken gift guide!

Het is weer die tijd van het jaar: Sinterklaas is in het land, de schoenen worden gezet, en ook kerst staat alweer snel voor de deur. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus!⁠ Lees meer »

6 boeken die je meteen als serie kunt bingen

6 boeken die je meteen als serie kunt bingen

Soms is het zo jammer als je een boek uit hebt en afscheid moet nemen van de personages. Bij deze boeken is dat niet nodig, want je kunt na het lezen gelijk ook de serie bingen! Lees meer »

De leukste boeken voor in je koffer

De leukste boeken voor in je koffer

Je vakantie is niet compleet zonder een goed boek in je koffer! Dit zijn de leukste Rainbows om deze zomer te lezen.  Lees meer »

Meer boeken
Joseph Roth - Radetzkymars
Joseph Roth
Madeline Miller - Een lied voor Achilles
Madeline Miller
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws