Mevrouw Dalloway challenge

Mevrouw Dalloway challenge

 

Mevrouw Dalloway van Virginia Woolf is een klassieker die iedereen gelezen moet hebben! Het is echter best een uitdaging om te lezen: er zijn veel verschillende perspectieven en de stijl van Woolf is even wennen. We helpen je daarom graag een handje met de Mevrouw Dalloway challenge!

Koop of bestel het boek bij jouw favoriete boekhandel en gebruik deze 3 nieuwsbrieven met leestips, extra informatie en templates om op social media te posten. Gebruik de hashtag #mevrouwdalloway voor al je posts over de challenge.

 

Op een mooie zomerochtend gaat Clarissa Dalloway de deur uit om bloemen te kopen. Ze is bezig met de laatste voorbereidingen voor het feest dat ze die avond gaat geven. Terwijl ze door Londen loopt overdenkt ze haar leven. Elders in London wordt Septimus Smith, zwaar getraumatiseerd teruggekeerd uit de Eerste Wereldoorlog, geplaagd door hallucinaties. Hun levens kruisen elkaar op verrassende wijze.

 

Mevrouw Dalloway challenge 1: we gaan beginnen!

Mevrouw Dalloway challenge 2: Loop met mevrouw Dalloway door Londen

Mevrouw Dalloway challenge 3: Verder lezen na Mevrouw Dalloway

 

Tijdens het lezen kun je ook onze handige infographics erbij houden, waarin we alle belangrijke informatie voor je op een rijtje hebben gezet.