Zoeken
Sophie Kinsella - de partycrasher

de partycrasher

Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde
de partycrasher

Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde
Bestel nu
Omschrijving

Nadat haar ouders uit elkaar zijn gegaan is Effie vervreemd geraakt van haar vader en begon ze een vete met zijn nieuwe vriendin, Krista. En nu krijgt Effie nog meer slecht nieuws: Greenoaks, het landhuis dat Effie haar hele leven haar thuisnoemde, wordt verkocht. Krista besluit een 'housecooling' -feest te geven, maar Effie weigert te gaan. Dan herinnert ze zich dat een geliefde schat uit haar kindertijd nog steeds in het huis verborgen ligt. Haar enige kans om die terug te krijgen is door in te breken terwijl iedereen aan het feesten is. Terwijl Effie door het huis sluipt, realiseert ze zich dat de geheimen die Greenoaks bewaart niet alleen op zolder liggen.

Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Details
Paperback: de partycrasher - Sophie Kinsella
ISBN: 9789041715593
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 06-08-2024
Prijs: € 11,00
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Romance / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Humorous / General
Meer boeken
Jane Fallon - Even tussen ons
Jane Fallon
Mary Shelley - Frankenstein
Mary Shelley
Emily Henry - Beach read
Emily Henry
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws