Zoeken
Sophie Kinsella - de partycrasher

de partycrasher

Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde
de partycrasher

Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde
Bestel nu
Omschrijving

Nadat haar ouders uit elkaar zijn gegaan is Effie vervreemd geraakt van haar vader en begon ze een vete met zijn nieuwe vriendin, Krista. En nu krijgt Effie nog meer slecht nieuws: Greenoaks, het landhuis dat Effie haar hele leven haar thuisnoemde, wordt verkocht. Krista besluit een 'housecooling' -feest te geven, maar Effie weigert te gaan. Dan herinnert ze zich dat een geliefde schat uit haar kindertijd nog steeds in het huis verborgen ligt. Haar enige kans om die terug te krijgen is door in te breken terwijl iedereen aan het feesten is. Terwijl Effie door het huis sluipt, realiseert ze zich dat de geheimen die Greenoaks bewaart niet alleen op zolder liggen.

Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella is een internationaal geliefde en gerenomeerde bestsellerauteur. Ze veroverde de harten van miljoenen lezers met onder meer haar Shopaholic-serie en meest recent De burn-out. Eind 2022 werd er een kwaadaardige hersentumor bij haar ontdekt, inmiddels is ze geopereerd en herstelt ze van de behandeling. Op basis van die ervaringen schreef ze deze novelle.

Details
Paperback: de partycrasher - Sophie Kinsella
ISBN: 9789041715593
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 06-08-2024
Prijs: € 11,00
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. Rainbownummer: 1570 NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Romance / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Humorous / General
Actueel
Coming Soon: deze boeken verschijnen het komende kwartaal in Rainbow

Coming Soon: deze boeken verschijnen het komende kwartaal in Rainbow

Tijd voor een vooruitblik! Deze zomer staan er weer een heleboel leuke titels op de planning, dus zet ze nu vast op je leeslijst.  Lees meer »

Meer boeken
Colleen Hoover - 9 november
Colleen Hoover
Esi Edugyan - Washington Black
Esi Edugyan
Jane Fallon - Even tussen ons
Jane Fallon
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws