Zoeken
Lee Child - Blauwe maan

Blauwe maan

Lee Child

In Nederland en Vlaanderen zijn bijna 1 miljoen Jack Reachers verkocht
Blauwe maan

Lee Child

In Nederland en Vlaanderen zijn bijna 1 miljoen Jack Reachers verkocht
Bestel nu
Omschrijving

Jack Reacher zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een slapende oudere man die een dikke envelop met contant geld uit zijn zak heeft hangen. Wanneer een overvaller een poging waagt, schiet Reacher te hulp. De oude man is hem dankbaar maar weigert Reachers aanbod om hem thuis te brengen. Hij is kwetsbaar, bang en zit duidelijk in grote problemen. Elders in de stad strijden twee meedogenloze, rivaliserende criminele bendes om de macht. Hebben ze de controle over de oude man en diens leven? Zal Reacher toekijken en slechte dingen laten gebeuren? Of kan hij de situatie zo beïnvloeden dat die in ieders voordeel is?

Lee Child
Auteur

Lee Child (1954) is geboren in Engeland, maar woont al jaren in de Verenigde Staten. Zijn Jack Reacher-serie, gepubliceerd in 47 talen, is met ruim honderd miljoen verkochte exemplaren volgens Forbes Magazine het sterkste boekenmerk ter wereld.

Details
Paperback: Blauwe maan - Lee Child
ISBN: 9789041715364
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 04-06-2024
Prijs: € 11,00
Omvang: 360 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Luitingh - Sijthoff B.V. NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Oorlog, gevecht en leger fictie THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / Military
Meer boeken
Hakan Nesser - Een heel ander verhaal
Hakan Nesser
Lee Child - Voltreffer
Lee Child
Johan Op de Beeck - Het complot van Laken
Johan Op de Beeck
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws