Zoeken
Maarten van Rossem - Van Rossem houdt je scherp

Van Rossem houdt je scherp

Maarten van Rossem

De beste essays van Maarten van Rossem, die stuk voor stuk stof tot nadenken geven.
Van Rossem houdt je scherp

Maarten van Rossem

De beste essays van Maarten van Rossem, die stuk voor stuk stof tot nadenken geven.
Bestel nu
Omschrijving

Met onderkoelde humor, historsiche feitenkennis en de naodige relativering buigt Maarten van Rossem zich over politieke kwesties en maatschappelijke vraagstukken zoals alleen hij dat kan. Van Rossem schijnt zijn licht over uiteenlopende thema's, zoals de afbrokkeling van de Amerikaanse hegemonie, technologische vooruitgang en de Nederlandse parlementaire democratie. Naast prikkelende analyses op het gebied van geschiedenis, politiek en internationale betrekkingen schrijft hij ook over luchtige onderwerpen, zoals zijn geliefde Verkade-albums en de krankzinnige gewoontes van de sportjournalistiek.

Maarten van Rossem
Auteur

Prof. dr. Maarten van Rossem (1943) was bijzonder hoogleraar Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten en veelgevraagd commentator op radio en televisie. Naast gewaardeerd jurylid van De slimste mens is hij bekend van het televisieprogramma De broeders Van Rossem, dat hij samen met zijn broer Vincent presenteert. Sinds 2008 zijn Van Rossems' nuchtere en relativerende analyses ook te lezen in zijn eigen opinieblad: Maarten!.

Details
Paperback: Van Rossem houdt je scherp - Maarten van Rossem
ISBN: 9789041715548
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 07-11-2023
Prijs: € 10,00
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: VBK|Media B.V. Rainbownummer: 1521 NUR: 740 - Mens en maatschappij THEMA: Geschiedenis THEMA: Politiek en overheid THEMA: Internationale relaties THEMA: Nieuwsmedia en journalistiek THEMA: Geschiedenis van Amerika BISAC: HISTORY / Europe / General BISAC: HISTORY / United States / General BISAC: HISTORY / World BISAC: POLITICAL SCIENCE / International Relations / General
Actueel
12x de leukste boeken voor je vader

12x de leukste boeken voor je vader

Op zondag 16 juni is het alweer Vaderdag! Er is natuurlijk geen beter cadeau dan een goed boek, dus verras jouw vader deze zondag met een van deze onvergetelijke verhalen!⁠ Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws