Zoeken
Claudia de Breij - Neem een geit

Neem een geit

Claudia de Breij

Neem een geit

Claudia de Breij

Bestel nu
Omschrijving

Claudia de Breij vraagt zich af hoe dat moet: leven. De eerste jaren zeggen ouders, leraren en andere betweters wat je wel en niet moet doen. Maar hoe moet het als je alles eenmaal zelf mag (en moet) uitvinden? Hoe ga je dan om met vragen over liefde, dood, vriendschap, seks, werk, kinderen? Claudia de Breij ging op de koffie bij wijze mannen en vrouwen, die het allemaal al een keer hebben meegemaakt.

Claudia de Breij
Auteur

Claudia de Breij (1975) is cabaretier. Ze maakte tot nu toe zeven succesvolle theatervoorstellingen, waaronder Hete Vrede, waarvoor ze de Poelifinario-prijs ontving. Uit die voorstelling komt haar hit 'Mag ik dan bij jou'. Daarnaast is ze columniste van de VARAgids en schreef ze het boek Krijg nou tieten!, waarvan ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Claudia de Breij en Jessica van Geel - (1973), freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad - leven samen met hun twee zoons in een hypermodern samengesteld mozaïekgezin.

Details
Paperback: Neem een geit - Claudia de Breij
ISBN: 9789041713667
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-04-2020
Prijs: € 9,00
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Reportages en verzamelde journalistiek THEMA: Psychologie THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties THEMA: Populairwetenschappelijke psychologie
Actueel
De mooiste omslagen in Rainbow: non-fictie editie

De mooiste omslagen in Rainbow: non-fictie editie

Het oog wil ook wat: dit zijn wat ons betreft de mooiste non-fictie boekomslagen! Lees meer »

Meer boeken
Frederik Eeden - De kleine Johannes
Frederik Eeden
Elle van Rijn - De crèche
Elle van Rijn
Dido Michielsen - Lichter dan ik
Dido Michielsen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws