Zoeken
Hugo Borst - O, Louis

O, Louis

Hugo Borst

Beste sportboek van het jaar volgens Financial Times
O, Louis

Hugo Borst

Beste sportboek van het jaar volgens Financial Times
Bestel nu
Omschrijving

Hugo Borst analyseert op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal. Hij analyseert de middagen dat hij hem voor het eerst op het Kasteel van Sparta zag lopen, toen nog in korte broek, tot aan diens onverwachte zegetocht als bondscoach op het wk in Brazilië. Een grote variatie aan Louis van Gaal-duiders helpt hem een beeld te schetsen van de man die hem nu al decennialang bezighoudt. Speciaal voor deze heruitgave schreef Hugo Borst een nieuw voorwoord.

Quotes
Louis van Gaal bij verschijnen Engelse vertaling.
''This book will sell well. Everything that has my face on it sells well.''
Hugo Borst
Auteur

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Details
Paperback: O, Louis - Hugo Borst
ISBN: 9789041714695
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 18-10-2022
Prijs: € 10,00
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Originele Uitgever: Overamstel Uitgevers B.V. Rainbownummer: 1460 NUR: 491 - Sport THEMA: Biografie: sport THEMA: Voetbal BISAC: SPORTS & RECREATION / Soccer BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Sports
Actueel
Geef een Rainbow cadeau

Geef een Rainbow cadeau

Het is weer die tijd van het jaar: Sinterklaas is in het land, de schoenen worden gezet, en ook kerst staat alweer snel voor de deur. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus!⁠ Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws