Zoeken
Nieuw in Rainbow - december
Het is weer zover: er zijn nieuwe boeken! Kijk snel wat er deze maand op de planken verschijnt.

Nieuw in Rainbow - december

Gepubliceerd op 5 december, 2023 om 09:36, aangepast op 5 december, 2023 om 09:39

Louisa May Alcotts klassieker Little Women is geliefd bij jong en oud. Miljoenen lezers van over de hele wereld leefden al mee met de lotgevallen van de lieftallige Meg, kwetsbare Beth, lichtelijk verwende Amy en natuurlijk de getalenteerde tomboy Jo die anderhalve eeuw na haar literaire geboorte nog steeds talloze schrijfsters en andere vrouwen inspireert.

In Marionet, het ijzingwekkend spannende vervolg op Daniel Cole's Ragdoll, krijgt rechercheur Emily Baxter te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt. Er wordt een lichaam gevonden dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen aan draden als bij de Ragdoll-moorden. Dit keer ligt het lichaam echter aan de andere kant van de wereld, en is het woord LOKAAS in de borst gekerfd. 

Een ongewoon huwelijk is een eigentijdse, briljante en ontroerende roman over onvoorwaardelijke liefde en de complexiteit van relaties. Celestial en Roy zijn jong, verliefd en pas getrouwd. Ze zijn net aan het wennen aan de routine van hun leven samen als Roy wordt gearresteerd en veroordeeld tot twaalf jaar cel voor een misdaad waarvan Celestial weet dat hij die niet heeft gepleegd. Wrong race, wrong place.

Ik wil je laten weten dat we er nog zijn is het meeslepende en diep ontroerende verhaal van vier generaties die leven in de schaduw van de Holocaust. Vier generaties overlevenden, verhalenvertellers en bewaarders van herinneringen, vastbesloten het verleden levend te houden en het leven maximaal te leven.

Meer actueel
Quiz: ontdek jouw perfecte zomerboek

Quiz: ontdek jouw perfecte zomerboek

Een goed boek mag natuurlijk niet ontbreken in je koffer deze zomer. Met deze quiz helpen we je om de perfecte match te vinden. Vul je vakantievoorkeuren in en ontdek jouw ideale zomerboek! 

Lees meer »

Mijn zusje is een seriemoordenaar

Mijn zusje is een seriemoordenaar

Wat zou jij doen als je erachter kwam dat je zusje een seriemoordenaar is?

Lees meer »

6 boeken die je meteen als serie kunt bingen

6 boeken die je meteen als serie kunt bingen

Soms is het zo jammer als je een boek uit hebt en afscheid moet nemen van de personages. Bij deze boeken is dat niet nodig, want je kunt na het lezen gelijk ook de serie bingen!

Lees meer »

8x de leukste boeken voor je vader

8x de leukste boeken voor je vader

De mooiste boeken om deze Vaderdag cadeau te geven. 

Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws