NIEUWS

Rainbow voorjaar 2020: de nieuwe catalogus!

Het is zover: de nieuwe catalogus is er! Dit voorjaar verschijnen er weer een heleboel mooie nieuwe Rainbows. Wij kijken er al heel erg naar uit!

Zo trappen we in maart af met een klassieker van Virginia Woolf: De jaren. Een prachtig geschreven reeks portretten van een familie, tegen de achtergrond van een samenleving die je voor je ogen ziet veranderen.

De mooiste fictie is er dit voorjaar van o.a. Ottessa Moshfegh, die de bestseller Mijn jaar van rust en kalmte schreef, en Angie Thomas met The hate u give, winnaar van het Beste Boek voor Jongeren 2018. Ook verschijnen in september De boekendief van Markus Zusak en de mooiste dierenverhalen in Twee katten en wat honden van Simon Carmiggelt. Voor thrillerliefhebbers zijn er titels van Lee Child, Arnaldur Indriðason, Håkan Nesser en Lisa Gardner. En natuurlijk is er nog veel meer.

In onze non-fictietitels volgen we met Robert Macfarlane de voetafdrukken van menselijk leven in het landschap in De oude wegen,  leert Claudia de Breij ons hoe we moeten leven in Neem een geit, en geeft filosoof Bas Haring antwoord op economische vragen in Waarom cola duurder is dan melk. Daarnaast bereiden we ons ook voor op het vakantieseizoen met reisboeken van Liesbeth Rasker (Pinnen in Mongolië) en Iris Hannema (Reizen volgens Hannema).

Benieuwd wat onze voorjaarscatalogus nog meer te bieden heeft? Hieronder kun je hem bekijken: