Onze auteurs

What we're good at

 

Elly de Waard

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

John Williams

John Williams (1922-1994) is wereldwijd herontdekt als schrijver van een uniek en hartverscheurend oeuvre. Alleen al in Nederland en Vlaanderen werden van Stoner, Butcher’s Crossing en Augustus meer dan 450.000 exemplaren verkocht.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Meg Wolitzer

Meg Wolitzer (1959) is Amerikaanse bestsellerauteur van onder andere De ontkoppeling. Ze doceert aan verschillende universiteiten en schreef bovendien een aantal Hollywoodscripts. Wolitzer woont in New York met haar gezin.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Peter de Wit

Peter de Wit bedacht in 1993 de kleine psychiater Sigmund. Na enige omzwervingen belandde Sigmund een jaar later als dagstrip in de Volkskrant. Begin 2000 verkozen de lezers van die krant Sigmund tot de meest gelezen en hoogst gewaardeerde rubriek. Peter de Wit won de Stripschappenning in 1994, de NZH-prijs in 1995 en de Stripschapprijs in 1999.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Simon Winder

Simon Winder werkt in de Engelse uitgeverswereld en raakte op jonge leeftijd gefascineerd door Duitsland. Eerder schreef hij The man who saved Britain en het veelgeprezen Germania. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek Lotharingia.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Wytske Versteeg

Wytske Versteeg (1983) debuteerde in 2012 met De wezenlozen, dat de VrouwDebuutprijs won en de longlist van de AKO Literatuurprijs haalde. Haar tweede roman Boy won de BNG Nieuwe Literatuurprijs en stond op de longlist van de Libris Literatuur Prijs; vertaalrechten werden verkocht aan zes landen. Daarna verschenen haar veelgeprezen romans Quarantaine (2015) en Grime (2017).

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbriefEn blijf op de hoogte!

Hallo! Wil je op de hoogte worden gehouden van alles wat je echt moet lezen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.