Onze auteurs

What we're good at

 

Douglas Preston & Lincoln Child

Douglas Preston en Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. Eerdere delen uit de Pendergast-serie werden al gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Fernando Pessoa

Fernando Pessoa (1888-1935) was een groot Portugees dichter.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Michael Puett en Christine Gross-Loh

Michael Puett trekt met zijn populaire colleges over Chinese filosofie wekelijks zo'n zevenhonderd studenten. In De weg maakt hij samen met journalist Christine Gross-Loh zijn inzichten toegankelijk.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Sylvia Plath

Sylvia Plath (1932-1963) groeide op in Massachusetts, V.S., en publiceerde haar eerste gedicht toen ze acht was. Ze studeerde summa cum laude af aan het prestigieuze Smith College en kreeg een beurs voor Cambridge. In 1960 verscheen haar eerste bundel, Colossus. Op dertigjarige leeftijd maakte ze een einde aan haar leven, een gebeurtenis waarop ze vooruitloopt in haar beroemde roman The Bell Jar (De glazen stolp).

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Tim Parks

Tim Parks (1954) groeide op in Engeland en verhuisde in 1981 naar Italië, waar hij werkt als schrijver en vertaler. Naast romans en non-fictie schrijft hij artikelen voor de London Review of Books en de New York Review of Books.