Onze auteurs

What we're good at

 

Ann Napolitano

Ann Napolitano behaalde een Master of Fine Arts aan New York University en werkt als docent creatief schrijven aan verschillende instituten. Lieve Edward werd door o.a. The Washington Post en The Boston Globe verkozen tot een van de beste boeken van het jaar.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Håkan Nesser

Håkan Nesser (1950) is een van de meest succesvolle Zweedse schrijvers. Hij wordt geroemd om zowel zijn romans als thrillers, zoals De zomer van Kim Novak, de Commissaris Van Veeteren-reeks en de zeer succesvolle serie met inspecteur Barbarotti in de hoofdrol. In Nederland zijn van zijn werk meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Jennifer Niven

Jennifer Niven schreef eerder boeken voor volwassenen. Waar het licht is werd een wereldwijde bestseller, bekroond met de Dioraphte Literatour Prijs 2016 door de vakjury en het publiek. In 2020 werd het verfilmd als All the bright places. Niven woont en werkt in Los Angeles.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai is de bedenker van de succesvolle podcast Nothing Much Happens, voor mensen die last hebben van slapeloosheid en stress. De podcast heeft luisteraars in zeventig landen en is wereldwijd ruim 10 miljoen keer gedownload.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW: