Onze auteurs

What we're good at

 

Anna Enquist

Anna Enquist (19 juli, 1945) debuteerde in 1988 met enkele gedichten in Maatstaf en publiceerde in 1991 haar eerste bundel Soldatenliederen, die zowel bij kritiek als publiek groot succes oogstte en bekroond werd met de C. Buddingh' prijs. Hierna volgden nog zes succesvolle dichtbundels die eveneens juichend ontvangen werden en herdruk op herdruk beleefden.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Else-Marie van den Eerenbeemt

Else-Marie van den Eerenbeemt is familietherapeut, docent en onderzoeker op het gebied van familiebetrekkingen. Ze is bekend van haar lezingen, interviews en workshops in Nederland en Vlaanderen.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Frederik van Eeden

Frederik Willem van Eeden (1860-1932) was arts, psychiater, romancier, dichter, wereldverbeteraar en nog veel meer. Hij was een van de mede-oprichters van De Nieuwe Gids, de spreekbuis van de Tachtigers, en is vooral bekend geworden door de romans De kleine Johannes en Van de koele meren des doods.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Jack El-Hai

Jack El-Hai (1958) is een vermaarde en bekroonde publicist op het terrein van geschiedenis en medische wetenschap. Zijn artikelen verschijnen in o.a. The Atlantic, Scientific American Mind, Wired en The Saturday Evening Post.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Jennifer Egan

Jennifer Egan (1962) schrijft romans en korte verhalen. Voor haar laatste roman Bezoek van de knokploeg ontving ze onder meer de Pulitzer Prize, de National Book Critics Circle Award en de Los Angeles Times Book Prize. Ze woont en werkt in Brooklyn.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW:

 


 

Kate Eberlen

Kate Eberlen groeide op in een kleine plaats buiten Londen en werd op haar achttiende verliefd op Italië, waar ze regelmatig verblijft. Ze veroverde de wereld met Miss You, dat werd onthaald als de nieuwe De eerste dag. De rechten werden in meer dan 22 landen verkocht.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR IN RAINBOW: