NIEUWS

De nieuwe catalogus: Rainbow najaar 2019!

Het moment is daar: de nieuwe catalogus is er! Dat betekent natuurlijk een heleboel mooie nieuwe Rainbows om naar uit te kijken dit najaar.

Zo presenteren we met trots onze nieuwe reeks Rainbow Poëzie, met o.a. een samengestelde bundel over zoenen in gedichten, en de mooiste gedichten van Herman Gorter en Rutger Kopland. Ook voegen we in november twee van Jane Austen’s mooiste werken toe aan ons groeiende fonds Engelse klassiekers: Emma en Verstand en gevoel.

In onze non-fictietitels dit najaar ontrafelt Auke Kok de mythe van Oranjes onoverwinnelijkheid in 1974 – Wij waren de besten, geeft Ian Kershaw in Tot de laatste man antwoord op de moeilijkste vragen over Duitsland in de Tweede Wereldoorlog, en brengt George Orwell de chaotische episode van de Spaanse burgeroorlog op indringende wijze tot leven in Saluut aan Catalonië. Ook verschijnt er voor liefhebbers van Peter van Straaten de tekeningenbundel Weet mama hiervan?, waarin hij op meesterlijke wijze het slagveld tussen kind en volwassene schetst.

Deze aanbieding brengt natuurlijk ook de mooiste fictie, waaronder de bestseller Stoner van John Williams, De meisjes van Emma Cline en een prachtige gebonden uitgave van Meneer Ibrahim en de bloemen van de Koran. Van wereldberoemd schrijfster Isabel Allende is er De Japanse minnaar, over twee vrouwen die een groot geheim met zich meedragen.

Benieuwd naar wat de najaarscatalogus nog meer te bieden heeft? Hieronder kun je hem bekijken: