Challenges

Bij Rainbow vind je alle boeken die je echt moet lezen, en dat doen we graag samen met jou! Daarom organiseren we regelmatig een challenge of leesclub rondom een klassieker die wat meer aandacht nodig heeft. Op deze pagina vind je alle challenges die we in het verleden hebben gedaan.

Mevrouw Dalloway challenge

 

Mevrouw Dalloway van Virginia Woolf is een klassieker die iedereen gelezen moet hebben, maar het is ook best een uitdaging. We helpen je daarom graag een handje met de Mevrouw Dalloway challenge! Koop of bestel het boek bij jouw favoriete boekhandel en gebruik onze nieuwsbrieven en infographics met leestips, extra informatie en templates om op social media te posten.

Klik hier voor de challenge.

Agatha Christie challenge

 

Geheel volgens de traditie ‘A Christie for Christmas’ verschenen er in december 2021 twee boeken van Agatha Christie in Rainbow. Wij hebben enorm genoten van Moord in de Oriënt-Expres en we lezen het dan ook graag samen met jou. Doe mee met de Agatha Christie Challenge en ontrafel het mysterie van haar beroemdste boek.

Klik hier voor de challenge.

Anna Karenina challenge

 

Wij zijn ontzettend blij om Anna Karenina in Rainbow te hebben! Het is een dikke pil dus daar kan je wel wat aanmoediging bij gebruiken! Daarom is er de Anna Karenina challenge. Je kunt het boek opdelen in acht verschillende delen en vervolgens onze bingokaart gebruiken tijdens het lezen. Voer alle opdrachten uit en je bent in no-time door het boek heen!

Klik hier voor de challenge.