BOEKEN


Middernachtbibliotheek

Matt Haig

ISBN: 9789041715203
Vertaald door Monique ter Berg
Bindwijze: paperback
Rainbow nr: 1478
Prijs: € 10,00
320 pagina’s
Verschenen maart 2023

Nora wordt overweldigd door het gevoel dat ze in haar leven verkeerde keuzes heeft gemaakt, en iedereen teleurstelt. Wanneer ze in de Middernachtbibliotheek terechtkomt, een plek tussen leven en dood, krijgt ze de kans om te zien op welke vele manieren haar leven anders had kunnen verlopen. Elk boek dat ze openslaat neemt haar mee naar een ander leven. Terwijl ze door de Middernachtbibliotheek struint moet ze de ultieme vraag onder ogen komen: wat maakt het leven de moeite waard?


‘Het idee van eindeloze mogelijkheden, van nieuwe wegen inslaan, van nieuwe levens leiden, van een heel andere wereld die op de een of andere manier voor ons beschikbaar is, is precies wat we nodig hebben in deze moeilijke tijden.’ The New York Times


Matt Haig

Matt Haig (1975) schrijft romans, kinderboeken, non-fictie en filmscenario's. Zijn werk wordt gepubliceerd in meer dan dertig landen en hij heeft wereldwijd ruim drie miljoen boeken verkocht. Middernachtbibliotheek won de Goodreads Choice Award for Fiction en stond wekenlang in de New York Times-bestsellerlijst.


LIEFHEBBERS VAN DIT BOEK LAZEN OOK: